Vloženo: 25.01.2019 Autor: Dagmar Simandelova / Dagmar Simandelova

Účastníci se během čtyřdenního semináře seznámí a naučí používat mentorské dovednosti zaměřené na oblast vzdělávání. Mentoring je jednou z moderních forem podpory profesního rozvoje.

Rádi bychom vás pozvali na seminář pořádaný Střediskem služeb školám a zařízením pro další vzdělávaní pedagogických pracovníků Brno, Hybešova 15, který je určený všem pedagogickým pracovníkům se zájmem o získání mentorských dovedností.

Termíny semináře: 21.2.2019, 22.2.2019, 20.3.2019 a 21.3.2019 vždy od 8:30 hod. do 15 hod.

Cílem vzdělávacího programu je rozvinout u účastníků základní mentorské kompetence takovým způsobem, aby už v jeho průběhu mohli začít s aktivní mentorskou praxí, tzn. podporou profesního rozvoje některého ze svých kolegů. Účastníci se seznámí a naučí používat mentorské dovednosti zaměřené na oblast vzdělávání, včetně pozorování a vyhodnocování kvality pedagogických kompetencí, technik a metod podpory pedagogů při jejich dalším rozvoji a vzdělávání. K tomu, aby účastníci svou novou profesní roli zvládli, budou v průběhu kurzu vedeni k tomu, aby získali a osvojili si v dostatečné míře tyto znalosti a dovednosti.

Cena: 5500 Kč

V případě vašeho zájmu se můžete přihlásit přímo z našich webových stránek - https://www.sssbrno.cz/vzdelavaci-programy

Související dokumenty